Eigen verantwoordelijkheid

De informatie op deze site is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Alle video’s zijn bedoeld voor informatieve doeleinden. Gebruikers van deze site zijn zelf verantwoordelijk voor de toepassing van de in de video’s gegeven informatie.

Diensten derden

Naast de gratis marketing tools zijn er ook video’s beschikbaar met de betaalde versies van deze tools. Sommige links zijn affiliate links en kunnen mij financieel voordeel opleveren. De levering van deze betaalde producten geschied door een derde partij. Dientengevolge kan ik niet aansprakelijk worden gehouden voor welk materiaal dan ook van een derde partij. Het vermelden van materiaal van een derde partij is slechts een aanbeveling en gestoeld op mijn eigen ervaring met dat product.

Reproductie

Niets van deze site of de producten mag worden gereproduceerd, verstuurd of verkocht in zijn geheel of in delen, zonder schriftelijke toestemming van de maker.

Akkoord

Door gebruik te maken van deze site accepteer je dat ik niet aansprakelijk ben voor het succes of het falen van jouw bedrijf als je gebruik maakt van de informatie op deze site.